AlgemeenPolitiek

Algemene informatie omtrent de Tweede Kamerverkiezingen

- advertentie -

Oldambt – Op woensdag 15 maart 2017 worden de verkiezingen voor de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal gehouden.

- advertentie -

In heel Nederland kan er dan weer gestemd worden. De stembureaus zijn open van 7.30 uur tot 21.00 uur. De stempas ontvangt u uiterlijk 1 maart 2017. De kandidatenlijsten worden uiterlijk 10 maart huis aan huis bezorgd. Lees alles over stemmen, stemgerechtigden etc. in de gemeente Oldambt.

Tweede Kamerverkiezingen
– Wie mogen er stemmen
– Wat heb ik nodig om te stemmen?
– Kan iemand anders voor mij stemmen?
– Kan ik in een andere gemeente stemmen?
– Kan ik stemmen wanneer ik in het buitenland ben?<

Algemeen
– Waar kan ik stemmen?
– Verkiezingsborden?
– Openbare kennisgevingen
– Ondersteuningsverklaringen
– Meer informatie
– Contact

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button