AlgemeenGemeente

Einde aan extra ondersteuning Rookmelderproject 2015

- advertentie -

Oldambt – Eind 2015 heeft de gemeente Oldambt samen met verschillende vrijwilligers 5000 rookmelders opgehangen bij onze inwoners. Een zeer geslaagd project met een mooi resultaat op het gebied van brandveiligheid. Het bleef echter niet alleen bij het ophangen van rookmelders. In 2016 zijn diverse vrijwilligers bij mensen thuis geweest om hen te helpen met een piepende rookmelder of om batterijen te vervangen. Een stukje extra service.

- advertentie -

Lees ook: Thuiswonenden met zorg krijgen rookmeldercheck

Hoewel de gemeente het belangrijk vindt dat inwoners een werkende rookmelder in huis hebben, vervalt deze ondersteuning per 1 februari 2017. Simpelweg omdat het project ten einde is. Voor veel voorkomende vragen verwijst de gemeente de deelnemers aan het project naar de handleiding die zij indertijd hebben gekregen.

Lees ook: Uitreiking certificaat rookmelderproject Gemeente Oldambt

Voor vragen over brandveiligheid kunt u contact opnemen met het team Brandveilig Leven van Brandweer Groningen (088) 162 500. Ook kunt u een kijkje nemen op: brandweergroningen.nl/brandveiligheid/rookmelders.

Lees ook:  5000 rookmelders geplaats bij Thuiswonenden met zorg

- advertentie -

Foto: OldambtNu.nl (archief)

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button