AlgemeenIncidenten

12,5 jaar jubileum: Speciale ‘oefening’ voor Jan Börchers

- advertentie -

Finsterwolde – Vandaag woensdag 01-03-2017 viert Jan Börchers van blusgroep Finsterwolde zijn 12,5 jaar jubileum bij de brandweer. Om dit te vieren hebben zijn collega’s van blusgroep Finsterwolde een leuke ‘oefening’ voor hem bedacht.

- advertentie -

Vanavond zijn z’n brandweercollega’s met de tankautospuit en de oppervlakte redding bus naar zijn huis gegaan en hem gefeliciteerd met zijn jubileum, tegelijkertijd moest hij een droogpak aantrekken en direct mee in de bus omdat er een persoon (oefenpop) in de Blauwestad lag en deze door hem bevrijd dient te worden.

Totaal verrast is Jan met zijn collega’s ter plaatse gegaan om de slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. Toen Jan naar het slachtoffer gezwommen was bleek dat er een plastic zak naast dreef met een bepaalde inhoud erin. Nieuwsgierig geworden wat erin zat heeft hij ter plaatse bij het slachtoffer eerst de zak geopend en deed hier wel een heel opmerkelijke vondst: Een aantal gehaktballen met frisdrank en een zak borrelnoten, deze slachtoffer was wel heel erg op de hoogte van wat Jan vaak na een oefening nuttigt.

Na alle hilariteit en nadat de zak met inhoud plus slachtoffer op het droge waren, was het tijd om naar de kazerne te gaan. Hier werd Jan nog een keer verrast met een vleespakket en een bos bloemen. Daarna hebben de collega’s en de jubilaris deze heugelijke moment verder gezellig gevierd met een hapje en een drankje in de kazerne.

Foto’s & Tekst: Ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button