AlgemeenPolitiek

CDA onderwegens in Oldambt met Anne Kuik

- advertentie -

Winschoten – Op 3 maart gaat CDA Oldambt met het Groningse CDA-kandidaat-kamerlid Anne Kuik onderwegens door Winschoten. Hierbij gaan ze in gesprek bij Campus Winschoten, met winkeliers in het centrum en met jongeren bij Jimmy’s.

- advertentie -

Met een 11e plaats op de kandidatenlijst van het CDA is het bijna zeker dat Anne Kuik na de verkiezingen van 15 maart namens het CDA een plaats krijgt in de Tweede Kamer. Anne is en blijft inwoonster van Groningen waar ze is afgestudeerd als juriste en van 2010-2017 Raadslid is voor CDA Groningen. Anne Kuik wil Groningen goed vertegenwoordigen in Den Haag waarvoor ze graag hoort en ziet wat er leeft in de provincie.

Op 3 maart gaat CDA Oldambt daarom met Anne Kuik onderwegens door Winschoten om in het bijzonder jongeren en winkeliers de gelegenheid te geven met haar in gesprek te gaan. Dit past goed bij haar invulling van het Tweede-Kamerlidmaatschap waarbij ze de verbinding sterker wil maken tussen Den Haag en de mensen thuis, op het werk of op school.

Bij Campus Winschoten, dé school voor beroepsonderwijs, starten we met een lunch waar met onderwijsbestuurders, docenten en scholieren gesproken wordt over onderwijs in de gemeente Oldambt en omgeving. Vanaf 14:00 uur gaan we door het centrum van Winschoten op stap om van winkeliers en hun klanten te horen wat zij belangrijk vinden voor het winkelen in Winschoten. Afsluitend gaan we vanaf 16:00 uur bij jongerenorganisatie Jimmy’s met jongeren in gesprek over hun toekomst en hun ideeën over politiek. Hierbij zijn alle jongeren uit Oldambt van harte welkom.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button