AlgemeenRegionaal nieuws

Open dag bij OBS De Tweemaster tijdens landelijke Open Dalton dag

- advertentie -

Winschoten – Tijdens deze open dag wordt er gewoon lesgegeven, dus dit is een unieke kans om de school ‘in bedrijf’ te zien. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar en vanaf 9.00 – 10.00 uur gaan alle lokaaldeuren open en kan iedereen overal rondkijken/rondlopen. Voor belangstellenden is er nog een presentatie te volgen over de school en de werkwijze. De dalton coördinator is deze ochtend aanwezig om de presentatie te verzorgen en eventuele vragen te beantwoorden.

- advertentie -

Daltononderwijs onderscheidt zich door specifieke aandacht voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie. Daltononderwijs biedt optimale ontwikkelingskansen voor ieder kind. Op de Nationale Dalton dag, dit jaar op 15 maart, wordt jaarlijks specifiek aandacht gevraagd voor deze onderwijsvorm. Onlangs heeft het NDV (de Nationale Dalton Vereniging) de 100.000ste leerling mogen begroeten!

Obs De Tweemaster heeft op dit moment 229 leerlingen die zijn verdeeld over 10 groepen. Het team bestaat uit 15 enthousiaste leerkrachten en een conciërge, die samen met de leerlingen zorgen voor een prettige sfeer op school. Onlangs is het meubilair op de gangen en in de overblijf- en computerruimte vernieuwd.

U bent van harte welkom op de open dag op woensdag 15 maart bij Obs De Tweemaster gelegen aan de Piet Heinlaan nummer 19 in Winschoten. Mocht U op deze dag niet de mogelijkheid hebben om de school te bezoeken, dan bent u op maandag 20 maart van harte welkom op de ‘Ik ben Welkom’ middag van 13.30 – 16.00 uur.

Foto & tekst: Ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button