Algemeen

Inschrijving voor Miss en Mini-Miss Oldambt geopend

- advertentie -

Winschoten – Lijkt het jou leuk om de basis te leggen voor een carrière als Miss, fotomodel of model op de catwalk. Schrijf je in voor de Miss Oldambt of the Netherlands verkiezing 2017. Pak deze kans en laat je zien zaterdag 10 juni a.s. tijdens de 15e editie van deze Miss verkiezing.

- advertentie -

Als Miss Oldambt of the Netherlands ben jij een belangrijke vertegenwoordigster van het Oldambt voor de gemeente. Die trots is op de aanwezigheid van Miss Oldambt bij diverse activiteiten. Ook voor ondernemers binnen het Oldambt ben jij een belangrijke factor tijdens diverse evenementen. Je bent aanwezig op beurzen, en officiële bijeenkomsten. Doe veel bijzondere ervaringen op en leg contacten die je verder brengen in je aankomende loopbaan.

Beleef deze unieke mogelijkheid die niemand je meer kan afnemen. Stap in de voetsporen van Miss Oldambt of the Netherlands 2017 Eliza Bolt, meld je aan.

Deelnemers verkiezing moeten minimaal 17 jaar zijn. Naast de Miss verkiezing is er ook een Mini Miss verkiezing. Onze huidige Mini Miss Oldambt 2017 is Britney Bodde. Deelnemers voor deze verkiezing dienen minimaal 6 jaar en maximaal 10 jaar oud te zijn.

Aanmelden voor de Miss Oldambt of the Netherlands verkiezingen kan op www.missoldambt.nl via nieuwspagina aanmeldingsformulier.

Foto’s: Organisatie Miss Oldambt

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button