AlgemeenOp stap

SamenLoop voor Hoop Oldambt is op zoek naar jou!

- advertentie -

Oldambt – Na het grote succes van de SamenLoop voor Hoop in Pekela 2016, willen een aantal vrijwilligers dit fantastisch evenement in het voorjaar van 2018 de Samenloop voor Hoop naar het Oldambt brengen. Hiervoor zijn zij op zoek naar jou!

- advertentie -

Lees ook: Intensieve acties door ‘Team de Pimpelz’ levert fantastisch bedrag op

Wat is de Samenloop voor Hoop?
SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Wij zijn op zoek naar jou!
Om een goede SamenLoop te organiseren zijn we mensen nodig. Lijkt het jou leuk om samen met een groep enthousiaste mensen de SamenLoop voor Hoop Oldambt 2018 tot een groot succes te maken? Kom dan naar de informatie avond op donderdag 30 maart om 19:00 uur in Boelies Pub te Winschoten.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: yvonnetuin@hotmail.com.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button