Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenRegionaal nieuws

Geen treinverkeer tussen Groningen-Leer/ Veendam

- advertentie -

Bad Nieuweschans – In verband met werkzaamheden aan het spoor is er op zaterdag 11 maart en  zondag 12 maart geen treinverkeer mogelijk tussen Groningen-Veendam en tussen Groningen-Leer. Er worden bussen ingezet. Door deze werkzaamheden is er ook geen treinverkeer mogelijk op het NS-traject Groningen-Hoogeveen.

- advertentie -

De treinvervangende bussen stoppen niet in Groningen Europapark. Van en naar Groningen Europapark reis je via station Groningen en vervolgens met Q-link 5 van Qbuzz. Tussen Hoogeveen, knooppunt Gieten, Veendam en Winschoten reis je met Qbuzz lijn 310, een extra lijn tijdens dit weekend. Tevens vervalt op 12 maart de busdienstregeling tussen Zuidbroek en Leer. Je kunt gebruik maken van de treinvervangende bussen.

Inchecken
Om gebruik te maken van de vervangende bussen heb je een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Reistijd
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis tot een half uur langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Rolstoel
Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022 (lokaal tarief, 2 cent per minuut). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

Foto: 112Midden-Groningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button