AlgemeenGemeente

Gemeente neemt maatregel tegen gemotoriseerd verkeer op Oudeweg in Beerta

- advertentie -

Beerta – De gemeente Oldambt werkt al geruime tijd aan het afsluiten van de Oudeweg in Beerta voor gemotoriseerd verkeer. Deze maatregel heeft tot doel het aandeel gemotoriseerd (zwaar) verkeer door Beerta te verminderen. Ook de gerealiseerde rondweg om Beerta (De Ombocht) past in dit streven.

- advertentie -

Nu alle (juridische) procedures voor de afsluiting van de Oudeweg afgerond zijn, kan worden overgegaan tot de afsluiting. Deze zal worden gerealiseerd ter hoogte van de brug. Doorgaand gemotoriseerd verkeer is dan niet meer toegestaan. Voor langzaam verkeer geldt de maatregel niet.

Uiteraard zullen de weggebruikers met onder andere officiële verkeersborden en waarschuwingsborden attent gemaakt worden op de nieuwe verkeerssituatie. In opdracht van de gemeente zal de aannemer woensdag 22 maart 2017 starten met de werkzaamheden.

Uitgaande van goede weersomstandigheden zijn de werkzaamheden vrijdag 24 maart 2017 afgerond.

Foto: Gemeente Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button