Algemeen

Teken de petitie: Laat Groningen niet zakken!

- advertentie -

Groningen – Aardbevingen, veroorzaakt door gaswinning, hebben het leefklimaat in de provincie Groningen voor een groot deel verwoest. Schadeafhandeling stuit op spanning tussen rechtvaardig en rechtmatig. Woningen en gebouwen zijn onveilig. Gedupeerden voelen zich vaak ‘gevangen in een onveilige gevangenis’. aldus Freek de Jonge.

- advertentie -

Doel: 300.000 handtekeningen
De Jonge wil ruim 300.000 handtekeningen binnenslepen met de petitie tegen gaswinning. Dat was ook het aantal dat de Pietitie, tegen het veranderen van het uiterlijk van Zwarte Piet, ophaalde. ‘Dit is wel wat belangrijker’, zei de cabaretier onlangs.

Wat als ik de petitie teken?
Wie de petitie tekent, spreekt zich onder andere uit voor een scheiding tussen gas en staat, wil een versneld afbouwplan voor het stoppen van de gaswinning en wil een uitkoopregeling voor iedereen die het gebied wil verlaten.

Inmiddels zijn er bijna 158 000 ondertekeningen, heeft u al getekend? Zo niet, doe het nu en kom op voor Groningen.

Teken hier de petitie. 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button