Algemeen

Benefietconcert voor doodzieke Geuko (4) gaat niet door

- advertentie -

Groningen/ Winschoten – Het benefietconcert in MartiniPlaza voor de doodzieke 4-jarige Geuko uit Winschoten gaat niet door, dat laat de familie weten aan OldambtNu.nl.

- advertentie -

Te weinig kaarten verkocht
”Helaas moeten wij u mededelen dat het benefietconcert op dinsdag 28 maart in het Martiniplaza niet door kan gaan. Er zijn te weinig kaarten verkocht om de kosten eruit te halen en geld op te halen voor Geuko.” aldus Gert Jan van Lang, de vader van Geuko.

”In een korte tijd moest er een groot evenement georganiseerd worden. We hebben alles wat binnen onze macht ligt gedaan, maar uiteindelijk bleek het te kort dag te zijn.” verteld Gert Jan.

”We balen hier enorm van, maar we zullen het hier niet bij laten” eindigt hij.

Acute Flaccid Meyelitis
Geuko werd vorig jaar zomer ziek. Binnen 48 uur takelde hij af van een beetje verkouden naar volledig verlamd. Uiteindelijk zijn de artsen het erover eens dat Geuko Acute Flaccid Meyelitis heeft.

Een acute ontsteking in het motorische gedeelte van je zenuwen in je ruggemerg veroorzaakt door een longvirus. Geuko schijnt de enige in Nederland te zijn met deze aandoening.

Geuko heeft enige tijd op de intensive care aan de beademing gelegen. Nu verblijft hij in een Duits revalidatiecentrum.

Informatie & steunen
Ook heeft de familie een online dagboek, waar dag voor dag wordt omschreven hoe het gaat met Geuko. Dit kunt u hier lezen op de website van Geuko. (Klik Hier)

Mocht u Stichting Adventure Geuko willen steunen, kunt u een bijdrage leveren door een (klein-)bedrag te doneren op NL08 INGB 0007 5028 26 t.a.v. Stichting Adventure Geuko.

Acties
De acties voor de zieke Geuko blijven doorgaan, alles omtrent de acties vind u op de website van Geuko (www.adventure-geuko.com)

Foto’s: Familie van Lang

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button