Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Brandweer Scheemda pakt prijzen tijdens brandweer wedstrijd (foto-update)

- advertentie -

Veendam – De brandweer van Scheemda en Winschoten deden zaterdag mee aan de ABWC (Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité) brandweerwedstrijden in Veendam. In de klasse 112 en TAS-HD vonden plaats op het gemeenteterrein aan de Industrieweg in Veendam.

- advertentie -

Op de 112baan was een persoon vast komen te zitten tussen een containerbak, op het moment dat deze situatie onder controle was ontstond er op een andere plek op het terrein een tweede ongeluk waarbij een man bekneld raakte in een machine. Het was aan de ploegen om beide situatie’s tot een goed einde te brengen.

De brandweer uit Scheemda ging er in de klasse 112 met de eerste prijs vandoor. De brandweer van Winschoten werd in deze klasse zesde. Een tweede groep van de brandweer Winschoten deelde mee aan de klasse TAS- HD en werd hier ook zesde.

Daarbij viel de brandweer Scheemda ook in de prijzen op een brandweerman gericht. Van alle deelnemende brandweermannen waren de aanvalsploeg nummer 1 & 2 en de waterploeg nummer 4 en daarbij ook de pompbediende de beste.

Foto’s: Marcel Klip & Ingmar Vos & Michael Huising
Korps Scheemda:

Korps Winschoten:

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button