Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Gymnastiek Vereniging BATO maakt de wijk schoon

- advertentie -

Winschoten – De Gymnastiek Vereniging BATO uit Winschoten hebben zaterdagochtend een zwerfvuilactie gehouden. Gewapend met vuilniszakken en knijpers gingen de gymnasten op pad. Dit gebeurde uiteraard veilig door middel van signaalkleding en handschoenen.

- advertentie -

Een container van 1100 liter werd gevuld met ruim 35 afvalzakken vol zwerfvuil. Het afval heeft deze vereniging weten te verzamelen in Winschoten Noord. De buitendienst van de gemeente Oldambt heeft deze actie ondersteund, zij zorgen ook voor de benodigde materiaal.

Zwerfvuilactie
Basisscholen en verenigingen die een zwerfvuilactie organiseren in hun wijk, in samenwerking met het wijkteam van de buitendienst, kunnen een stimuleringsbijdrage van € 250,- ontvangen. Dit geld kunnen ze vrij besteden.

Wilt u ook een actie houden? Dat kan, leest u hier verder

Foto’s: Gymnastiek Vereniging BATO

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button