Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Politie doet onderzoek naar vermiste prostituee Jolanda Meijer

- advertentie -

Zuidbroek – De politie houdt vandaag een grote zoekactie naar de vermiste Jolanda Meijer. Mogelijk ligt het lichaam van de sinds 1998 verdwenen tippelaarster uit Groningen begraven bij een hoogspanningsmast bij Zuidbroek.

- advertentie -

Na een uitzending van het programma Opsporing Verzocht, vorig jaar oktober, kwamen er meerdere tips binnen over de verdwijning van Jolanda Meijer. ‘Ook een aantal anonieme tips’, zegt politiewoordvoerder Nathalie Schubart. ‘Op basis van deze informatie gaan we nu dus zoeken.’

Wie was Jolanda Meijer?
Jolanda Meijer was drugsverslaafd en werkte als prostituee op de tippelzone in Groningen. Het laatste contact van de politie met Jolanda was op 7 februari 1998. De exacte datum van de vermissing is niet bekend, maar de politie gaat in het onderzoek uit van 7 februari.

Winschoten
In augustus 2006 hield te politie al een groot onderzoek in nieuwbouwwijk, Kloostervallei. Dit zonder resultaat. Evenals de andere plekken waar de politie zocht.

Beloning
In 1999 looft justitie een beloning uit van 25.000 gulden voor de tip die leidt tot de verblijfplaats of informatie over het lot van Meijer. De beloning wordt later bijgesteld en verhoogd tot 15.000 euro.

Foto: Politie Nederland (Bewerkt door OldambtNu.nl)

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button