AlgemeenPolitiek

VCP Oldambt wil taxistandplaatsen terug

- advertentie -

Winschoten – De Verenigde Communistische Partij (VCP) in Oldambt wil dat de taxistandplaats terugkeert in Winschoten. Dat schrijft de partij aan het college van burgemeester en wethouders.

- advertentie -

‘Oldambt heeft een drietal erkende Taxi ondernemingen binnen haar gemeente te weten De Grooth te Winschoten, Taxi Centrale Oldambt te Winschoten en Hafiz te Beerta. Zij kunnen goed met elkaar overweg’ aldus de VCP.

Maar wat volgens de VCP ontbreekt, zijn de standplaatsen. Bij het station zijn ze verdwenen, bij het cultuurhuis zijn ze niet en ook in het centrum van het uitgaansleven zijn geen taxistandplaatsen meer, zeggen de communisten.

‘Taxi’s geregeld weggestuurd door de politie’
‘Het komt geregeld voor dat taxi’s die op het Marktplein wachten op hun klanten, weggestuurd worden door de politie’, zo schrijven de communisten.‘Dit omdat het Marktplein verboden gebied is voor auto’s zonder vergunning.’

Suggestie
De VCP noemt taxistandplaatsen een belangrijk onderdeel van het Oldambtster uitgaansleven. De partij komt ook meteen met suggesties voor het gemeentebestuur: bij Hotel Victoria is volgens hen plek voor zeker twee plaatsen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button