Advertentie

Mambo Beach Club wordt 18+ en moet naam wijzigen

- advertentie -

Winschoten Mambo Beach Club, trekpleister van het Marktplein in Winschoten, viert deze maand haar 4-jarig bestaan. Maar de succesvolle horecazaak is nu tegen haar zin in genoodzaakt alles te veranderen.

- advertentie -

Een nieuw thema, verhoging van de minimale leeftijd naar 18 jaar en een compleet nieuwe programmering, vertelt discjockey, marketeer en event organisator Duguneh Juwara ons. De eigenaar blijkt niet bereikbaar voor commentaar.

“We hebben vier ontzettend succesvolle jaren achter de rug. Maar om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen blijven garanderen zijn we nu helaas genoodzaakt te stoppen met ons huidige concept.”

De horecazaak wil nog niet veel kwijt over de plannen, maar legt wel uit waarom het succesvolle Beach Club-concept zo snel mogelijk plaats moet maken voor een nieuw concept.

“Volgens de oude Hawaiianen staat het getal 4 voor de vier elementen: lucht, water, aarde en vuur. De eerste drie elementen hebben we overwonnen. Maar dit jaar wordt het jaar van de dodelijke rode bloem: vuur”, legt Duguneh uit. De discjockey is duidelijk geïnspireerd door de tekenseries Avatar en Rocket Power.

De Drank- en Horecawet stelt eisen, en die respecteert de club. “De veiligheid van onze bezoekers garanderen wordt lastig in het jaar van de rode bloem, vooral met zoveel bamboe en palmbomen. We nemen geen enkel risico”, vult barvrouw Kasia Nawrocka aan.

Op advies van de gemeente Oldambt gaat Mambo Beach Club vanaf 1 april verder als Danscafé de Waterlelie, verklapt de horecazaak. Een trendy danscafé voor 18 en ouder. “In plaats van Two Crooks, komt waarschijnlijk Django Wagner nu optreden tijdens Pasen”, maakt Kasia af.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button