Algemeen

Ijsbaan Bad Nieuweschans nu in handen van VV Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Tijdens de dorpsvergadering van donderdagavond is bekend gemaakt dat de ijsbaan, exploitatie en onderhoud, overgaat in de handen van Voetbalvereniging Nieuweschans. Daarmee komt een eind aan de geruchtenstroom en onduidelijkheden omtrent het voortbestaan van de ijsbaan.

- advertentie -

Wel moet een en ander nog officieel worden vastgelegd. Zoals in 1998 bij privatisering van gemeentelijke gronden is vastgelegd, gaat de ijsbaan en opstal terug naar de gemeente. Dit zal via een notariële akte gaan. Vervolgens zal VV Nieuweschans eigenaar worden. Het bestuur van IJsvereniging Nieuweschans heeft te kennen gegeven dat de vereniging zal worden ontbonden.

Dorpsbelangen wilde niet op details ingaan, maar secretaris Harm Arend Meijer die het woord voerde omtrent dit onderwerp, liet weten dat het allemaal netjes afgehandeld zal worden. De bezoekers aan de dorpsvergadering waren blij met deze overstap en dat er de volgende winter bij vorst weer geschaatst kan worden.

Ook Erik Mulder, voorzitter van VV Nieuweschans, ziet de exploitatie zitten en liet weten dat de ijsbaan uitstekend past binnen de organisatie van de voetbalvereniging en dat er zo snel mogelijk met het onderhoud wordt begonnen, want er moet nog wel heel wat gebeuren.

Bron: BnsNieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button