AlgemeenOp stap

Swingen voor goed doel tijdens ‘Sodom KingsNight’ in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Winschoten krijgt er een evenement bij, genaamd: ‘Sodom KingsNight’! In de nacht van 26 op 27 april zullen er meerdere DJ’s belangeloos optreden.

- advertentie -

De DJ’s die de show gaan verzorgen hebben 5 jaar lang een evenement gehad in discotheek Schutstal. Dit deden zij destijds belangeloos voor een goed doel. De DJ’s die gaan draaien zijn Dries Eefting, Bert Looden én Willem van der Sluis.

Naast de drie DJ’s zijn er ook mensen voor de techniek, marketing en de regie. Dit ligt in handen van Otto Schröder, Dethmer Kupers en René Dekker

Gratis Toegang
Het evenement begint om 21:00 uur op het Marktplein van Winschoten. ‘‘We wilden iets doen voor een Koningsnacht op het Marktplein’‘ aldus Arjan Kenter van Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten.

”De inkomsten, te denken aan giften, sponsoren en acties gaan naar een inwoner uit Oldambt, dit jaar gaat dit naar de doodzieke Geuko.” aldus Kenter.

Geuko
Geuko heeft een polio-achtige ziekte die in Nederland verder niet voorkomt. In Europa zijn maar drie gevallen bekend. Geuko heeft enige tijd op de intensive care aan de beademing gelegen. Hij verblijft nu in een Duits revalidatiecentrum.

Meer acties
Ondernemer Luurt Duursema: ”De organisatie hoopt op meerdere acties, dat de acties meer gaan leven en daardoor iedereen een steentje bijdraagt.”. Eventuele acties van bijvoorbeeld school of vereniging kunnen worden aangemeld bij OldambtNu.nl via redactie@oldambtnu.nl

‘Het voornaamste is dat het een groot feest wordt’ aldus de initiatiefnemers.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (Enkele initiatiefnemers) 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button