AlgemeenSport

Anouk Dreijer uit Scheemda naar het NK Trampolinespringen

- advertentie -

Hoogezand/ Scheemda – Tijdens de derde plaatsingswedstrijd trampolinespringen die op 8 april gehouden werd in Hoogezand heeft Anouk Dreijer, 14 jaar uit Scheemda, zich geplaatst voor het NK Trampoline springen zowel voor individueel als synchroon.

- advertentie -

Dit na een lange en slepende blessure als gevolg van een kuitbeenbreuk en een gecompliceerde enkel fractuur in juli 2016. Anouk is nog steeds niet op haar oude niveau maar is goed bezig met haar come back door zich te plaatsen voor het NK.

Anouk komt uit voor TSV (Trampoline Sport Vereniging) Hoogezand in de categorie C junior meisjes. Anouk heeft individueel de 1e, 3e en 2e plaats behaald. Synchroon heeft ze samen met haar synchroon partner, Emma Heeling uit Donderen, een 1e, 2e en 3e plaats behaald.

Dit NK zal worden gehouden op 17 en 18 juni in Rotterdam.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button