Algemeen

Darten voor Geuko levert ruim 2.000 euro op

- advertentie -

Winschoten – Gisteravond leverde het evenement “Darten voor Geuko” bij Boelie’s Pub ruim 2.040 euro op.

- advertentie -

Gisteravond werd bij Boelie’s Pub een 501 single darttoernooi gehouden om geld in te zamelen voor Geuko van Lang.  Geuko lijdt sinds 22 juli aan de zeldzame ziekte AFM ( Acute Flaccid Meyelitis). Hiervoor moet hij in Amerika behandeld worden.

Lees ook: Inhoud collectebussen voor Geuko geteld

De hoofdprijs was een weekendje weg naar Villapark Schoonhovenseland in Drenthe. De prijs was beschikbaar gesteld door Vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde. Het toernooi werd gewonnen door Richard Huizinga. Hij kreeg de cheque voor het weekendje weg uitgereikt door Roxanne Hensens van het Vakantiepark.

Naast het darttoernooi was er ook een grote verloting. De prijzen waren beschikbaar gesteld door diverse ondernemers en particulieren uit Winschoten en omgeving. Alle lootjes (1.348 stuks) werden gisteravond verkocht. De hoofdprijs was een cheque voor vijf rijlessen, beschikbaar gesteld door rijschool Richard Schut. De gelukkige winnaar was Melissa Ab.

Lees ook: Swingen voor goed doel tijdens ‘Sodom KingsNight’ in Winschoten

De inleg voor het darten, de verkoop van de lootjes, de verkoop van de Geuko dropjes en alle donaties en sponsoring door Boelie’s Pub bracht gisteravond het mooie bedrag van € 2.043,38 op. Dit is mogelijk gemaakt door een groepje vrijwilligers die al weken bezig was met de voorbereiding en het verzamelen van prijzen voor de verloting.

Foto’s: Jos Hensens/ OldambtNu.nl
Tekst bron: Rtv Westerwolde

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button