Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuwsOp stap

5e Editie van Grandioos 90’s in Eextahal Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Zaterdag 15 april vindt in de Eextahal te Scheemda de 5e editie van GRANDIOOS 90’s plaats. Na het overweldigend succes van de 4 vorige edities kan een eerste lustrum natuurlijk niet uitblijven. Met dit jaar o.a. DUNE, Diva’s of Dance en DJ Kicken op de bühne. Wie kent ze niet deze toppers uit de 90’s!

- advertentie -

Door het wereldwijde succes van DUNE kreeg het gouden en platina Awards voor de hits “Hardcore Vibes”, “I Can’t Stop Raving”, “Million Miles From Home”, Rainbow to the Stars”, “Hand in Hand” and “Are you ready to Fly”.

En wat dacht je van Nance, Des’ray en Linda oftewel Diva’s Of Dance! De frontzangeressen uit de 90’s van Twenty 4 Seven, 2 Brothers on the 4th Floor en T-Spoon. De internationale hit-successen als: “Slave To The Music”, “Take Me Away”, “Dreams”, “Never Alone”, “Smiling” en “Sex On The Beach” om er maar een paar te noemen liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.

Deze artiesten geven geven tijdens GRANDIOOS 90’s een geweldige show met de grootste hits uit de 90’s. Een feest der herkenning waarin de 90-er jaren herleven!

Maar er is meer, DJ Kicken draait de ene na de andere 90’s hit tijdens deze fantastische meer dan avondvullende happening! Ga in een geweldige en sfeervolle entourage terug in de tijd van de Euro-Dance, Hip Hop, Gabber, Australian trainingspakken en de tijd van de housefeesten.

Nog geen kaart? Kaarten voor € 19,50 zijn te koop bij de Primera in Winschoten, Scheemda, Oude Pekela, Formido Winschoten, Eextahal Scheemda en natuurlijk online.

Op de site www.Grandioos90.nl vindt u nog veel meer informatie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button