AlgemeenVideo

Grappig auditiefilmpje over serieus onderwerp…

- advertentie -

Westerlee – In oorlog zijn kinderen vaak verward en bang. Juist dan hebben ze onvoorwaardelijke steun nodig. Het liefst van hun ouders.

- advertentie -

Tv Programma
Met ‘Jij&Ik’ wil ‘WarChild’ laten zien hoe belangrijk de band tussen ouders en kinderen is. Samen zingen en muziek maken verbindt. Tijdens de tv-avond ‘Jij&Ik’, die wordt organiseerd voor War Child op woensdag 14 juni 2017 op NPO 1, laten ouders en kinderen zien hoe sterk hun band is. En zingen ze voor alle kinderen en ouders in oorlog. Het televisieprogramma wordt gepresenteerd door Tooske Ragas en Marco Borsato.

Deelnemers uit Westerlee
De 15 jarige Isa Schaafsma uit Westerlee wil hier graag aan mee doen. Samen met haar vader Jos Schaafsma maakte ze een opname van het lied ‘Lean on me’ van Bill Withers en zette het op Youtube.

Om gekozen te worden voor het televisieprogramma, moet dat filmpje veel bekeken worden.

Elke view telt!
Isa en haar vader vragen u dan ook om dat te doen. En het liefst zo vaak mogelijk! Een jury beoordeelt vrijdag 14 april welke inzending de meeste ‘views’ heeft op dat moment. En die act mag dan sowieso uitgevoerd worden bij de tv-avond.

Een ‘view’ telt pas als een filmpje helemaal bekeken is. Daarom bedacht Isa dat het een grappig filmpje moest worden. Met nog een ‘uitpakker’ aan het slot …

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button