Algemeen

Gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’

Winschoten – Elke overval of winkeldiefstal is er één teveel, zeker omdat criminelen vandaag de dag het gebruik van geweld niet schuwen. Om ondernemers uit de detailhandel en daghoreca én hun medewerkers te leren wat zij zelf kunnen doen om het risico op criminaliteit te verkleinen, is er een gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’.

- advertentie - 

Deze wordt georganiseerd door de gemeente Oldambt, samen met de politie, en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 april in Hotel-Restaurant ‘Victoria’ aan het Marktplein te Winschoten.

Geheel kosteloos
De bijeenkomsten zijn geheel kosteloos voor u en uw medewerkers en worden u aangeboden door de gemeente, de politie (en eventueel de brandweer) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Voor meer informatie: http://bit.ly/2onPHb2

 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!