Algemeen

Bloemetje van de Week voor Manna Werkman

- advertentie -

Beerta – Wie heeft er een bos bloemen verdiend? Iedere week worden tientallen inwoners van Oldambt genomineerd. Zaterdag kiezen we daar iemand uit en bezorgen die persoon een boeket.

- advertentie -

Deze keer brachten we een mooi paasboeket naar Manna Werkman. Ze woont in een keurig straatje in Beerta. Terwijl we naar haar huis liepen, moesten we moeite doen om de bloemen uit de wind houden. Wat een koude, harde wind!

Manna werd genomineerd door haar dochter, Wilma, die ook in Beerta woont. Zij schreef:  “Twee weken geleden werd ik geopereerd aan een hernia. Ondanks dat mijn moeder zelf niet fit is, verzorgt ze mij toch. Ze zorgt ervoor dat de was gedaan wordt dat er eten elke avond staat. Daarom wil ik haar op deze manier in zonnetje zetten.”

“ Ja,” zegt Manna: “Wilma dacht: even wat revalideren en dan is het zo weer klaar. Maar nee: voor het herstel van deze operatie staat ongeveer vier maanden! Gelukkig wonen wij in hetzelfde dorp. Drie, vier minuten op de fiets en dan zijn ze bij haar.”

Iedere dag brengen Manna of haar man de warme maaltijd naar Wilma. En zorgen ze dat de was even ‘aan kant’ komt.

Nomineren
Ook u kunt iemand nomineren voor het Bloemetje van de Week. Dit kan via deze link.

Lees ook: Sympathieke actie bloemist Winschoten: ‘Bloemetje van de week’

Tekst & Foto: InBloei (’t Rond)


- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button