AlgemeenOp stap

Gezellige drukte op braderie en vrijmarkt in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag organiseerde Zweep Events van 10:00 uur tot 17:00 uur een vrijmarkt en een braderie in het Centrum van Winschoten, ook waren er op meerdere plekken straatmuzikanten zij zorgde voor een vrolijke muziek.

- advertentie -

De komst van de voorspelde Duitsers zorgde voor een gezellige drukte in het centrum van Winschoten. Om het verkeer in goede banen te begeleiden waren er op meerdere plekken verkeersregelaars ingezet. Hierdoor was er een betere doorstroming als voorgaande jaren.

Daarbij waren er meerdere borden met een alternatieve route naar de A7 geplaatst.

Reportage door: Jos Hensens/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button