AlgemeenOp stap

Groot programma tijdens Lustrum editie Winschoter Paas Event

- advertentie -

Winschoten – Maandag 17 april op 2e Paasdag is het in Winschoten weer één en al gezelligheid tijdens de vijfde editie van de Winschoter Paasmarkt van 10.00 tot 17.00 uur aan de Havenkade / Renselkade en industrieterrein te Winschoten nabij het Posttil terrein.

- advertentie -

Dit evenement heeft voor jong en oud weer een leuk aantal aan activiteiten op het programma staan en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken, eieren zoeken, op de bungeetrampoline, paaspuzzeltocht en classic motorraces door het rijdend motorsport museum.

Daarnaast bied het programma nog vele andere activiteiten met onder andere de Oldtimershow, Live muziek en natuurlijk de Braderie met Rommelmarkt. Wie hun (gebruikte) goederen te koop wil aanbieden zijn 2e Paasdag van harte welkom en kunnen zich aanmelden via de website www.zweep-events.nl

Van 11.00 tot 13.00 uur training voor de Classic Race Demo door Stichting rijdend motorsport museum. Hierna gaan de wedstrijden op basis van regelmatigheid van start.

De vierde editie van de Winschoter Truckrun valt ook niet meer weg te denken tijdens het evenement welke om circa 13.00 uur aan de tour begint. Vele truckers hebben zich beschikbaar gesteld om de mensen met een beperking een grandioze dag te bezorgen. Rond de klok van 15.00 uur zal de gehele stoet weer aankomen in Winschoten.

Kortom, op maandag 2e Paasdag is het in Winschoten weer een Groot Festijn voor groot en klein.

- advertentie -

Wat : Lustrum editie Winschoter Paasmarkt (event)
Wanneer : Maandag 17 april, tweede Paasdag
Locatie : Havenkade / Renselkade / Industrieterrein te Winschoten
Tijd : 10.00 tot 17.00 uur

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button