AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Regio: Politie lost straatroof op in Groningen

- advertentie -

Regio: Groningen – Met de aanhouding van een 25-jarige inwoner van Hoogeveen heeft de politie een op 30 maart gepleegde straatroof opgelost.

- advertentie -

In de vroege donderdagochtenduren van de 30e maart werd een 22-jarige inwoner van Boazum op de H.N. Werkmanbrug aangesproken door een onbekende fietser. Deze vroeg hem enkele keren om geld en bedreigde hem met de dood als hij niets zou geven. Daarbij deed hij voorkomen alsof hij een wapen in zijn jas verborg.

Toen de 22-jarige weg wilde lopen hield de Hoogevener hem tegen en sloeg hem tegen het hoofd. Uiteindelijk werd hij gedwongen een geldbedrag af te geven waarna de verdachte er vandoor ging. Aan de hand van het opgegeven signalement herkenden agenten de verdachte op door toezichtcamera’s in de stad gemaakte beelden.

Hij kon op 14 april aangehouden worden en bekende onder invloed van alcohol en drugs de straatroof te hebben gepleegd omdat hij in geldnood zat.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button