AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Regio: Sloop van verwoeste appartementen begonnen

- advertentie -

Regio: Veendam Steenhuis Sloopwerken uit Scheemda is donderdagochtend begonnen met het slopen van de verwoeste appartementen aan de Julianalaan in Veendam. In totaal worden zes tot acht appartementen die getroffen waren door de explosie gesloopt.

- advertentie -

Lees ook: Steenhuis Sloopwerken assisteert brandweer bij explosie Veendam

Inmiddels is ook bekend geworden dat de schade is ontstaan door een gasexplosie, of opzet door de bewoner of technische falen de explosie heeft veroorzaakt kan niet meer worden vast gesteld. Het onderzoek ter plaatsen is dan ook afgelopen.

Lees ook: Regio: Ravage in Veendam na forse explosie

Foto’s: Marcel Klip/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button