AlgemeenKort nieuwsOp stap

Vanavond: Sodom Kingsnight op Marktplein van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Woensdagavond 26 april, Koningsnacht, vindt in Winschoten een nieuw evenement plaats: ‘Sodom Kingsnight’. Dit gigantische muziekfeest wordt op initiatief van Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten georganiseerd door de vriendenclub die al 5 jaar een succesvol jaarlijks evenement in discotheek De Schutschal organiseert.

- advertentie -

De avond bestaat uit optredens van diverse artiesten en bandjes, afgewisseld met optredens van de DJs van de vriendenclub.

De opbrengst van deze avond gaat naar een goed doel. Er is gekozen voor de Stichting Adventure Geuko. Deze stichting zamelt geld in voor een inwoner van Winschoten, de 4-jarige Geuko. Geuko heeft AFM, een zeldzame polio-achtige ziekte die in Europa nauwelijks bekend is. Geuko kan alleen in Amerika adequaat behandeld worden.

Het gratis toegankelijke evenment begint om 19:00 en zal tot ver na middernacht doorgaan. Locatie is het Martkplein in Winschoten. De opening zal verricht worden door de burgemeerster van gemeente Oldambt, Pieter Smit. Alle artiesten, waaronder Thijs Pot, Kira Dekker, Martin Zemering, Sproakwotter en Alloway, werken belangeloos mee aan deze avond.

De organisatie bestaat uit Arjan Kenter en Luurt Duursema van SOCW. De vriendenclub bestaat naast de drie DJs Dries Eefting, Bert Looden en Willem van der Sluis uit Rene Dekker, Otto Schröder en Dethmer Kupers.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button