Algemeen

€1.700,- donatie voor Stichting Adventure Geuko

- advertentie -

Scheemda – Gistermiddag deed Gert Jan van Lang  de trekking van de verloting die werd gehouden voor zijn doodzieke zoon Geuko in Scheemda.

- advertentie -

Op initiatief  van Harriët Venema is in samenwerking met Renso Mulder en Garfield’s Drive In Show in Scheemda met allerlei acties geld ingezameld voor Geuko van Lang. Zo werden er loten verkocht. De prijzen waren beschikbaar gesteld door: Jumbo Scheemda, KlusWijs Scheemda, Bloembinderij Prophyta, De Knipschuur Westerlee, Vodafone Nederland en speeltuinvereniging Heiligerlee. De trekking van de winnende loten werd verricht door Gert Jan van Lang, de vader van Geuko.

Ook hebben zij tijdens de vrijmarkt in Scheemda een collecte gehouden en Geuko-dropjes verkocht. Na de verloting deed Dorpsbelangen Scheemda een royale donatie en werd spontaan een fiets per opbod verkocht. Ook werden er giften gedaan door o.a.: Esso St. Vitusholt, Bread&Coffee Stop A7, D’Sign’n Stitch Oude Pekela, Tuil logistics, Tukko, Idn Uitgevers en Garfield’s Drive In Show.

Binnen twee weken werd er 1.700 Euro binnen gehaald voor Geuko! Het bedrag wordt overgemaakt op de rekening van Stichting Adventure Geuko.


Informatie & steunen
Ook heeft de familie een online dagboek, waar dag voor dag wordt omschreven hoe het gaat met Geuko. Dit kunt u hier lezen op de website van Geuko. (Klik Hier)

Mocht u Stichting Adventure Geuko willen steunen, kunt u een bijdrage leveren door een (klein-)bedrag te doneren op NL08 INGB 0007 5028 26 t.a.v. Stichting Adventure Geuko

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button