AlgemeenOp stap

Sodom Kingsnight levert ruim €8.000 euro op voor ernstig zieke Geuko

- advertentie -

Winschoten – Het nieuwe evenement in Winschoten: ‘Sodom Kingsnight’ heeft ruim €8.000 euro opgeleverd voor de ernstig zieke Geuko van Lang uit Winschoten.

- advertentie -

Op initiatief van Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten werd gisteravond op het Marktplein in Winschoten een gigantische muziekfeest gehouden. De organisatie bestond uit Arjan Kenter en Luurt Duursema van SOCW, de drie DJ’s Willem van der Sluis, Bert Looden en Dries Eefting. Ook uit Dethmer Kupers, Otto Schröder en René Dekker bestond de organisatie.

Geuko van Lang
De 4-jarige Geuko verblijft al bijna driehonderd dagen in ziekenhuizen. Eerst in het UMCG, daarna in Hamburg en nu in een kliniek in Brandenburg an der Havel. De gehele opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Adventure Geuko. Deze stichting zamelt geld in voor het doodzieke jongetje.

De jonge Winschoter heeft een zeldzame polio-achtige ziekte die in Europa nauwelijks bekend is. De jongen kan alleen worden behandeld in Amerika. Die behandeling is peperduur, ruim €200.000 euro. dus is er veel geld nodig.

Donaties
De artiesten traden belangeloos op. Waaronder Thijs Pot, Kira Dekker, Sproakwotter, Alloway en Pieter van de Zweep. Sodom Kingsnight werd geopend door burgemester Pieter Smit. Hij deed daarbij een donatie van €1.000 euro namens de gemeente Oldambt. Vele aanwezige mensen volgden dit op om een donatie te doen in een glazenbak. Zowel particulieren, scholen en verenigingen deden een donatie.

Acties
Inmiddels zijn er vele acties geweest die staan hieronder voor u in een overzicht:
– Inhoud collectebussen voor Geuko geteld
– Darten voor Geuko levert ruim 2.000 euro op
– Obs De Waterlelie en De Waterratjes zetten zich in voor Geuko
– Playmobil en cheque voor doodzieke Geuko van Lang
– Gemeente Oldambt doneert €1.000 aan Stichting Adventure Geuko

- advertentie -

 

- advertentie - 

Foto’s: Jos Hensens/ OldambtNu.nl 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button