Algemeen

Winschoter begrip Vonk’s Automatiek teruggekeerd

- advertentie -

Winschoten – Vonk’s Automatiek met 56 klepjes in de muur waar de snacks achter liggen, wie is er in Winschoten en omstreken niet mee opgegroeid? Edo en Elly Engelkes, beiden 68 jaar, en hun 42-jarige dochter Marielle zijn er afgelopen 1 januari 2017 mee gestopt.

- advertentie -

Lees ook: Winschoterse begrip Vonk’s Automatiek stopt ermee

Winschoter begrip
Al zeventig jaar lang is Vonk’s Automatiek een begrip in Winschoten. In de begin van de Langestraat hebben zij hun snackgelegenheid. Ze stonden vooral bekend om hun eierballen.

Overname
De nieuwe eigenaren Hans Beikens en Klaas Jan van der Wal hebben Vonk’s Automatiek overgenomen. ‘Per 1 september konden wij de snackbar overnemen’ verteld Hans Beikens tegenover OldambtNu.nl. ‘Wij voeren de vlag onder dezelfde naam: Vonk’s Automatiek.’ 

‘We wilden graag voor de RUN van Winschoten openen, dit is gelukt. Vandaag, vrijdag hebben wij onze deuren geopend” , vertelt Beikens trots. ‘De familie Engelkes, de vorige eigenaren, staat op de achtergrond en helpt waar nodig mee’.

Goed nieuws voor de klanten die de eierballen gemist hebben. ‘De eierballen, ja die zijn terug! Net als de bamiballen, patatten en de salade. Alles wordt weer volgens het traditionele recept gemaakt.’ verteld Beikens.

Nieuw aan de zaak is dat er een hoekje is ingericht met oud Hollandse drop en snoepsoorten.

Openingstijden
Maandag: 13:00 uur – 19:00 uur
Dinsdag: 10:00 uur – 19:00 uur
Woensdag: 10:00 uur – 19:00 uur
Donderdag: 10:00 uur – 19:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur –  21:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur –  21:00 uur
Zondag: gesloten

Foto: OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button