Algemeen

Omroep Viviana zamelt 1.500 euro in voor Geuko

- advertentie -

Winschoten – Op Zaterdag 29 April 2017 heeft Omroep Viviana Oosterlengte, de huisomroep van stichting Oosterlengte in haar radioprogramma “koffieleut”. Een waardecheque met bijbehorende bedrag van €1500.- overhandigd aan respectievelijk de Pappa Gert Jan van Lang en de Opa Tonnie Elderman van de 4 jarige Geuko van Lang. Geuko lijdt aan de ernstige ziekte AFM (acute flacid meylitis) waardoor hij in een nacht niet meer kon lopen en moeite heeft met zelfstandig ademen.

- advertentie -

Omroep Viviana kreeg lucht van dit verhaal, en zo besloten de presentatoren Marianne Klaassens en John Scheeres via de Facebook pagina van Omroep Viviana een aktie te starten. Ook werd er op 5 April een 2 uur durende benefiet uitzending gehouden die €310.- opleverde, maar het verhaal op Facebook kreeg een vervolg. Uiteindelijk kon er een waardecheque van maarliefst €1500.- worden overhandigd aan de Stichting Adventure Geuko.

‘1500 euro Marianne en John zijn er stil van wat zo’n aktie kan doen. In eerste instantie gingen we uit van 100.- euro maar dat ging even anders! En dat allemaal dankzij de leden, vrienden en sponsoren van Omroep Viviana’ Aldus de twee presentatoren.Informatie & steunen
Ook heeft de familie een online dagboek, waar dag voor dag wordt omschreven hoe het gaat met Geuko. Dit kunt u hier lezen op de website van Geuko. (Klik Hier)

Mocht u Stichting Adventure Geuko willen steunen, kunt u een bijdrage leveren door een (klein-)bedrag te doneren op NL08 INGB 0007 5028 26 t.a.v. Stichting Adventure Geuko

Acties
Inmiddels zijn er vele acties geweest die staan hieronder voor u in een overzicht:
– Inhoud collectebussen voor Geuko geteld
– Darten voor Geuko levert ruim 2.000 euro op
– Obs De Waterlelie en De Waterratjes zetten zich in voor Geuko
– Playmobil en cheque voor doodzieke Geuko van Lang
– Gemeente Oldambt doneert €1.000 aan Stichting Adventure Geuko
– 
Sodom Kingsnight levert ruim €8.000 euro op voor ernstig zieke Geuko

- advertentie -

Foto’s: Jos Hensens/ OldambtNu.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button