AlgemeenSport

Het Blauwestad Judotoernooi voor de 5e keer een groot succes

- advertentie -

Blauwestad – Na maandenlange voorbereiding werd er op zaterdag 6 mei door Judoschool TRJ Oost-Groningen ons eigen 5e Blauwestad Judotoernooi gehouden in sporthal De Rietkraag te Oostwold. Het toernooi werd rond 9:00 uur geopend door burgemeester Pieter Smit door met een slag op de “Gong” te slaan.

- advertentie -

Met een record aantal deelnemers van ruim 500 afkomstig uit Nederland en Duitsland staat het Blauwestad Judotoernooi inmiddels flink op de kaart. Een toernooi voor de gevorderde wedstrijd judoka met daarnaast voor de beginnende judoka een zogenaamd opstaptoernooi. De opstapwedstrijden werden geleid door scheidsrechtercursisten. Namens onze club zijn Esmee Vos, Mike Oost en Olaf Banus alle drie geslaagd en mogen zich nu jeugdscheidsrechter noemen. Gefeliciteerd!

Het toernooi was verdeeld in 4 blokken en de wedstrijden werden gehouden over 8 matten. Er werd de gehele dag gestreden om geweldig mooie prijzen. Voor de judoka’s die niet in de prijzen zijn gevallen was er een mooie herinnering.

Goud was er voor: Linn Koster, Savannah Luttje, Mike Oost, Heleen Pool, Milan Grave, Luna Arends, Harry Kerbof en Rick Brust.

Zilver was er voor: Hein Bolle, Esmee Vos, Joyce Prins, Marijn Willems, Luna Arends, Vivien Kappert, Reshum Sagel, Luka de Vries, Rosan Mulder, Anouk Kerbof, Dion Willems, Ties Wollerich, Ronald Buter en Amar Dijkstra.

Brons was er voor: Janniek Pool, Caylan Wering, Anjali Dijkstra, Jayden Joedoleksono, Stijn Hansma en Thom Sanders,

Tekst & Foto’s: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button