Algemeen

De Klinker zoekt talent voor eigen grote theaterproductie

Winschoten – Wie droomt er niet van? Meespelen in een grote theaterproductie. Dit is de kans, want Cultuurhuis De Klinker schrijft audities uit. In het nieuwe theaterseizoen gaat cultuurhuis De Klinker in samenwerking met theaterproductiebedrijf Van Straat tot Laan BV een eigen voorstelling produceren rondom onze vrienden uit het Spaanse land.

- advertentie - 

De oude Goedheiligman is op zoek naar versterking en doet een oproep aan een ieder die graag eens op het grote podium wil staan en tussen de 16 en 88 jaar oud is. Aanmelden kan via de website van De Klinker. De audities vinden plaats op 29 juni, natuurlijk op het podium van De Klinker.

Voorstelling
Op zondag 26 november staat de productie ‘Chaos in het Pietenhuis’ in de grote zaal van De Klinker. Deze productie wordt geproduceerd door theaterbedrijf Van Straat tot Laan. De productie zal gespeeld worden door talenten uit Winschoten, die ondersteund worden door professionele acteurs van het theaterbedrijf. De talenten krijgen voorafgaand aan de voorstelling een korte en intensieve training om ze klaar te stomen voor het grote publiek. Het belooft een wervelende en interactieve kindervoorstelling te worden. Een groot feest voor jong en oud!

Aanmelden
Aanmelden voor de audities kan via de website: www.indeklinker.nl/auditie. Hier wordt gevraagd om contactgegevens en een korte motivatie. Tevens is hier meer informatie te vinden. Na opgave ontvangen de auditanten een uitnodiging voor de audities. Aanmelden kan tot maandag 19 juni.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!