AlgemeenCultuur

Tournee Vreemde Kostgangers dendert door

- advertentie -

Winschoten – De theatervoorstelling Vreemde Kostgangers met Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot was in 2016 voor het eerst te zien in Nederland. Het trio creëerde een geheel eigen sound en deze unieke samenwerking resulteerde in een uitverkochte tournee. Wegens dit overweldigende succes komen de Nederlandse muzieklegendes vanaf februari 2018 terug naar de Nederlandse en Belgische theaters. Speciaal voor de reprise voegen de heren een aantal gloednieuwe nummers aan het programma toe.

- advertentie -

Met Vreemde Kostgangers hebben de drie iconen uit de Nederlandse muziekindustrie hun vriendschap en muzikale krachten gebundeld. Al jaren bevriend, maar nooit samen op één podium gestaan. Speciaal voor de tournee van 2016 schreef ieder een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Daarnaast bevat het programma ook een aantal nummers uit ieders oudere repertoire. Een voorstelling waarin drie vrienden dieper in de muziek duiken, vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist.

Over Senf Theaterpartners
Senf Theaterpartners representeert meer dan 50 theaterproducenten, gezelschappen en artiesten. Wij verzorgen niet alleen de tourneeplanning maar we bewegen en ontwikkelen mee in de theaterwereld. Theaterproducties moeten actueel zijn, relevant en interessant voor theaterbezoekers, daarom zorgen wij ervoor dat er ieder seizoen weer een rijk gevuld en divers aanbod aan theaterproducties in de theaters te zien is. Wij maken ons hard om met de juiste inzet en betrokkenheid de beste producties te ondersteunen, want Senf Theaterpartners heeft hart voor theater!

De Vreemde Kostgangers beginnen hun tournee op 14 februari in Gouda en is tot begin mei 2018 te zien, in ruim dertig Nederlandse theaters.

Klinker Winschoten
De theatervoorstelling Vreemde Kostgangers met Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot. Vrijdag 23 februari 2018 te zien in De Klinker in Winschoten.

Voor tickets en speeldata: De Nationale Theaterkassa: www.ntk.nl of bel 0900-9203 (45 cpm).

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button