AlgemeenOp stap

Vandaag: Dag van het Park in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vandaag staat het rosarium en het stadspark in Winschoten weer volledig in het teken van de Dag van het Park. Vele verenigingen uit het Oldambt hebben zich tot in de puntjes voorbereid om zich zo goed mogelijk aan de bezoekers te presenteren. Toegang en deelname aan de activiteiten is volledig gratis!

- advertentie -

Voor iedereen
Tijdens het evenement welke start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur, wordt er voor alle leeftijden leuke activiteiten aangeboden.  Zo kunnen de allerkleinsten zich laten schminken, een bezoekje brengen aan de kinderboerderij of leren pannenkoekjes bakken. De wat oudere jongeren kunnen zich bijvoorbeeld uitleven bij een clinic voetbal, judo of fietscross. Geniet verder van prachtige dansoptredens, zet je hersenen aan het werk tijdens het schaken en dammen of kom gewoon langs om te genieten van de omgeving en de gezelligheid!

Belevingsroute
De route van de Dag van het Park is op zichzelf al een hele beleving, echter wordt er ook nog een compleet nieuwe dimensie toegevoegd door de opening van de nieuwe belevingsroute in het stadspark. Hoewel nog niet de volledige route afgerond is hebben de betrokkenen de afgelopen weken hard doorgewerkt om een gedeelte van de route klaar te hebben voor gebruik. En het resultaat mag er zijn! Paden van keien door het water, een prachtig vlot over het water en een doolhof zijn een aantal van de leuke onderdelen van de route.

Inwendige mens
Tussen het deelnemen aan de clinics door moet er ook tijd vrij gemaakt worden voor de inwendige mens. Langs de route wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden. Proef bijvoorbeeld van heerlijke ambachtelijke poffertjes, haal wat te snacken bij de snackwagen, neem een lekker steekijsje of geniet van een heerlijk kopje koffie!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button