AlgemeenGemeente

Poolman uit Vlagtwedde wint prijs invulling De Toekomst in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De familie Poolman uit Vlagtwedde is door ondernemer Koen Meijer – eigenaar van De Toekomst in Scheemda – uit 92 inzendingen aangewezen als winnaar van de prijsvraag.  Zij winnen €5000,-.

- advertentie -

Koen Meijer: “Met de invulling van kleine en grote evenementen in en om De Toekomst in samenwerking met derden, presenteert de familie Poolman een toekomstbeeld die reuring brengt in de regio en die past bij de kansen die ik en de gemeente ook zien. Deze prachtige oude kartonfabriek en het enorme terrein er omheen is ideaal voor deze invulling. Er is nu al interesse getoond uit het binnen- en buitenland om hier iets te organiseren. Dat is een goed teken.”

Lees ook: €5000,- voor beste plan voor De Toekomst in Scheemda

Trekpleister
“Ik ben blij dat we nu een winnaar hebben en dit mooi stukje cultureel erfgoed een tweede leven kunnen geven,” vertelt wethouder Laura Broekhuizen van de gemeente Oldambt. “Het organiseren van evenementen past binnen de huidige bestemming en als ik hoor dat er nu al animo is, is de kans op een nieuwe trekpleister in de gemeente groot. We hebben Koen wel geadviseerd om snel met aanwonenden en dorpsbelangen in gesprek te gaan.”

Goede buur
Koen Meijer nodigt voor de zomer nog alle direct aanwonende buren uit. Koen: “Als goede buur ga ik de mensen die om dit terrein wonen uitnodigen om de locatie te laten zien en de eerste plannen te presenteren. Misschien heb ik dan wel een primeur voor hen. Samen willen we er uiteindelijk wat moois van maken.”

Foto: Anita Meis/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button