Algemeen

Miss Etam opent op 8 juni haar nieuwe winkel in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Persoonlijke aandacht. Daar draait het om in de winkels van Miss Etam. Loop eens naar binnen en creëer samen met één van de verkoopstylisten een unieke look, waarin je mooi jezelf kunt zijn. Want als jij je goed voelt, straal je vanbinnen en vanbuiten. Dat is de boodschap achter de opening van de nieuwe Miss Etam op donderdag 8 juni in Winschoten.

- advertentie -

Miss Etam groeit en doet er alles aan om haar klanten blij te maken. Van slank tot een maatje meer, van petit tot lang: Miss Etam is er voor alle vrouwen. En om het je nog makkelijker maken, vind je ze dan ook in alle winkelstraten —verspreid over het hele land. Net als in elke Miss Etam-vestiging, zijn de medewerkers in Winschoten ervaren verkoopstylisten. Het is hun passie jou te helpen bij het vinden van de best passende kleding. Zodat jij elke dag kunt stralen.

“Wij nodigen alle vrouwen uit om langs te komen en ons —onder het genot van een lekker hapje en een drankje— te vertellen waar ze blij van worden”, aldus Marga Kromhout, Regiomanager bij Miss Etam. “Onze verkoopstylisten creëren dan samen met jou een outfit die je unieke karakter en lichaam accentueert.” En dan, lachend: “Want met een glimlach staat alles beter.”

Lees ook: Kledingketen Miss Etam vindt de weg terug naar Winschoten

Wil je ontdekken wat Miss Etam voor jou kan doen? Kom dan op donderdag 8 juni vanaf 10 uur naar de opening aan de Langestraat 35 in Winschoten. En laat je verrassen door een feestelijke openingsaanbieding.

Over Miss Etam
Miss Etam houdt van elke vrouw op haar eigen unieke manier. Dat zit ‘m niet in wat je draagt. Maar in hoe jij je voelt bij wat je draagt. Want als jij je goed voelt, straal je vanbinnen en vanbuiten. Dus vertel ons waar jij blij van wordt. Dan helpen wij je dat te accentueren. Met perfecte pasvormen, prachtige prints en sprankelende kleuren. Want vrouwen zijn er in alle soorten en maten. En de Miss Etam collectie dus ook.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button