AlgemeenOp stap

Geslaagd Pinkster Event in Winschoten

Winschoten – De zesde Winschoter Pinkstermarkt georganiseerd door Zweep Events was dit jaar weer een succes. Het evenement vond Tweede Pinksterdag plaats op het industrieterrein in Winschoten.

- advertentie - 

Op dit terrein was er veel te beleven voor het hele gezin.Te denken aan: Braderie met rommelmarkt, podium met live muziek van Spectrum Music en Martin Zemering, Springkussen en kinderbungee, schminken en veel meer.

Rolling Winschoten
Ook een onderdeel van het Winschoter Pinkster Event was Rolling Winschoten. Hier waren vele bijzondere auto’s te bekijken. Zoals gepimpte / tuning auto’s van deelnemers uit Nederland, Duitsland en België. Hier vond je onder andere de zogenaamde VIP Area waar de meest bijzondere auto’s stonden.

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button