AlgemeenSport

Samenwerking v.v. Bato en Westerlee voor meisjesteam

- advertentie -

Westerlee/ Winschoten – De voetbalverenigingen BATO (Winschoten) en Westerlee hebben de handen in een geslagen voor het opzetten van een meisjes team.

- advertentie -

Beide verenigingen hebben een aantal fanatieke voetbalmeiden, die het komende seizoen samen in een elftal hun trainingen en competitiewedstrijden gaan spelen. De meiden kennen elkaar veelvuldig van school dus de link tussen de beide verenigingen werd al snel gelegd.

Nadat de beide jeugdbesturen van Bato en Westerlee om de tafel hadden gezeten, bleek dat samenwerken een uitstekende optie is om wekelijks genoeg speelsters te hebben om wedstrijden te gaan spelen. Door de duidelijke afspraken tussen beide verenigingen hebben de eerste vrijwilligers zich reeds aangemeld en wordt het idee als zeer positief benaderd.

Nog voor de zomerstop zullen de meiden een aantal keren gaan trainen en in het seizoen 2017/2018 onder de naam ST Bato–Westerlee hun wedstrijden gaan afwerken bij de meiden onder 17 jaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button