AlgemeenGemeente

Commissaris van de Koning bezoekt gemeente Oldambt

- advertentie -

Bad Nieuweschans/ Oostwold – Het college van de gemeente Oldambt ontvangt vandaag de Commissaris van de Koning (CdK) René Paas. Het bezoek van de CdK aan de gemeente is onderdeel van een reeks van werkbezoeken aan Groningse gemeenten.

- advertentie -

Bad Nieuweschans
Het werkbezoek start in Bad Nieuweschans met een korte rondleiding in kuuroord Fontana. Daarna volgt een gesprek over actuele zaken, waarin bijzonder aandacht is voor gebiedsgericht werken, de implementatie van de Omgevingswet en de rol van de gemeente als eerste overheid in relatie tot de rol van de provincie.

De CdK gaat vervolgens in gesprek met inwoners en krijgt van hen een rondleiding door Bad Nieuweschans. De CdK sluit zijn bezoek af op vliegveld Oostwold. Hierbij zijn ook leden van de gemeenteraad aanwezig.

Foto: Provincie Groningen

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button