AlgemeenIncidenten

Politie op zoek naar vermiste 39-jarige meneer (update)

- advertentie -

Winschoten – De politie onderzoekt een vermissing in de omgeving van de Langestraat in Winschoten. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze vermissing.

- advertentie -

UPDATE: De man is aangetroffen. Dank voor het delen.

Sinds woensdag 7 juni 2017 17:00 uur wordt vanuit Bellingwolde een 39-jarige man vermist. De man heet Sietze. Mogelijk is Sietze donderdag 8 juni nog gezien in de omgeving van de Langestraat te Winschoten. Sietze gebruikt medicijnen maar deze heeft hij in ieder geval sinds zijn verdwijning niet meer gehad.

Signalement:
Blanke man, 39 jaar, lang blond haar, baard 1.86 m lang. Ten tijde van de vermissing droeg Sietze een lichtblauw spijkerjack met hieronder een wit shirt, een lichte spijkerbroek en legerkisten.

Op uitdrukkelijk verzoek van de familie delen wij geen foto van Sietze.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
Sietze mogelijk gezien of weet u waar hij nu is, neemt u dan contact op met de Politie via telefoonnummer 0900-8844.

- advertentie -

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze vermissing, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button