AlgemeenIncidenten

Brandweer Scheemda eindigt zevende tijdens vaardigheidstoetsen

- advertentie -

Norg – De wedstrijdploeg van brandweer Scheemda heeft zaterdag mee gedaan aan de derde ronde van de brandweerwedstrijden in het Drentse Norg. De ploegen van Scheemda, Hoogezand, Ureterp, Harskamp, Marken, Bussum, Westerbork, Beesd en Maasdriel Oost streden om een plaats bij de eerste drie die recht geeft op een plaats in de landelijke finale op zaterdag 9 september in Assendelft (Noord Holland).

- advertentie -

Lees ook: Brandweer Scheemda pakt prijzen tijdens brandweer wedstrijd

Scenario
Er was een ongeluk gebeurd tussen een motorrijder en een combine, bij de landing van de traumahelikopter ging het volledig mis en vloog het toestel in brand. Het was aan de ploegen om deze situatie tot een goed einde te brengen.

Lees ook: Brandweer Scheemda door naar volgende ronde wedstrijden

De brandweer van Scheemda werd tijdens deze vaardigheidstoetsen zevende. En hiermee hebben ze met deze plek het meest bereikt van de brandweerploegen uit de gemeente Oldambt. Tevens zijn ze de 2e overgebleven groep uit Groningen.

Foto’s: Marcel Klip/ 112Hoogezand.nl

- advertentie -

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button