Algemeen

Ondernemers versieren Langestraat voor Máxima

- advertentie -

Winschoten – Koningin Máxima komt naar Winschoten en dat moet gevierd worden. Buiten het bezoek van Hare Majesteit aan het Rozensymposium om wordt er ook door de enthousiaste ondernemers in de binnenstad van alles aan gedaan om het een feestelijke dag te maken.

- advertentie -

Look-alike
Zo loopt er in de middag een look-alike van onze Koningin in de Langestraat in de persoon van Jolanda Gruyters, volgens weekblad Privé de beste Máxima look-alike van Nederland. Waar het erg lastig zal worden met Máxima zelf op de foto te gaan in het rosarium is hier dus gewoon de mogelijkheid om dit alsnog te doen.

Vrolijke aankleding
De Langestraat wordt tevens volledig versierd met oranje vlaggetjes. Ook wordt de sierverlichting in de vorm van een roos alvast weer opgehangen, hiermee duidelijk de link leggend met het feit dat Koningin Máxima een nieuwe roos komt dopen. De water ornamenten kleuren oranje in de week voorafgaand aan het bezoek, alle molens zijn operationeel op de dag van het bezoek en er zijn twee draaiorgels die de hele dag muzikale invulling geven. Tel dit alles bij elkaar op en je hebt een vrolijke, Oranjegezinde binnenstad.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button