AlgemeenSport

Korfbal Vereniging Korwi maakt de wijk schoon

Winschoten – Afgelopen zaterdag 10 juni heeft Korfbal Vereniging Korwi meegedaan aan de Zwerfvuilactie Oldambt. De vereniging wilde graag een steentje bijdrage met betrekking tot maatschappelijk belang voor een schone leefbare omgeving. Daarbij leverde het de vereniging ook een steentje bij.

- advertentie - 

Lees ook: Ook in 2017 weer beloning voor zwerfvuilacties

Met een groep enthousiaste leden en vrijwilligers gingen ze op pad. De vereniging heeft onder andere geruimd in: Plan Zuid, Maintebos en het Babybos. Met volle vuilniszakken kwam men terug. De vereniging stond stond versteld wat men allemaal zomaar op straat gooit. De gekste dingen hebben we geruimd van: autoband, flesjes tot een kapot zwembad toe.

Wilt u ook een actie houden? Dat kan, leest u hier verder

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button