AlgemeenGemeente

Nader informatie komst Koningin Máxima in het Rosarium

- advertentie -

Winschoten – Vandaag, dinsdag 13 juni 2017 vindt in het Rosarium in Winschoten symposium Dé Roos plaats. Koningin Máxima woont het middagprogramma van het symposium bij en spreekt dan ook met de rozenexperts.

- advertentie -

Verder onthult zij een nieuwe bijzondere roos, voor de gelegenheid gedoopt met bronwater uit de ‘Ernst Casimir van Nassau bron’ uit Bad Nieuweschans. Het symposium is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Behalve rozenkwekers uit de regio, zijn ook de ambassadeurs van het Jaar van de Roos en lokale vertegenwoordigers aanwezig.

De Nederlandse Rozenvereniging en de gemeente Oldambt organiseren het symposium ter ere van het vijftigjarig bestaan van het Rosarium. Dé Roos staat voor een speciale roos voor dit kroonjaar.

Voor wie Koningin Máxima wil zien
Koningin Máxima arriveert op een niet nader bekend te maken tijdstip om het middagprogramma van symposium Dé Roos bij te wonen. Het inhoudelijke middagprogramma eindigt rond 14.30 uur. Zowel aan de voorzijde van het Rosarium (Mr. D.U. Stikkerlaan) als aan de achterzijde (Bovenburen) zijn dranghekken en linten geplaatst, van waarachter belangstellenden de Koningin kunnen zien aankomen en vertrekken. De doop van de roos vindt ook buiten plaats.

Omdat OldambtNu.nl veel vraag kreeg naar de exacte tijd dat Koningin Máxima aankomt, mogen wij in uitvoerig overleg met de gemeente Oldambt mededelen dat de Koningin in het begin van de middag zal arriveren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button