AlgemeenGemeente

Online subsidieloketten voor verenigingen, stichtingen en bedrijven

- advertentie -

Oldambt – Gemeente Oldambt gaat gebruik maken van twee nieuwe subsidieloketten voor bedrijven, verenigingen en stichtingen waar informatie te vinden is over subsidies en andere financiële regelingen. De subsidieloketten zijn binnenkort beschikbaar via www.gemeente-oldambt.nl. Hier zijn ze voor een proefperiode van een jaar te raadplegen.

- advertentie -

Wethouder Bard Boon: “Voor veel organisaties in onze gemeente is het zoeken naar financiële middelen om overeind te blijven. Als gemeente kunnen we niet altijd financieel bijspringen, maar we kunnen wel helpen door te wijzen naar alternatieve regelingen. Ik ben blij met deze online loketten, want ze maken het voor verenigingen, stichtingen en ook voor het bedrijfsleven makkelijker zoeken naar de mogelijkheden. Hiermee kunnen we het verenigingsleven en de economische groei in onze regio stimuleren.”

Vindsubsidies
De subsidieloketten worden aangeboden door subsidieadviesbureau Vindsubsidies. Vindsubsidies ontwikkelt onder meer doorzoekbare databases met informatie over subsidieregelingen en fondsen voor stichtingen, verenigingen en bedrijven. De subsidieloketten verstrekken niet alleen informatie, maar verwijzen ook door naar de juiste instantie en haar medewerkers. Vindsubsidies zorgt voor onderhoud en beheer van de subsidieloketten en heeft helpdeskmedewerkers in dienst voor vragen, meer informatie of hulp bij het aanvraagproces.

Een aantal gemeenten kunnen voor een proefperiode van een jaar gratis gebruik maken van de subsidieloketten van Vindsubsidies. Daarvoor heeft Vindsubsidies een prijsvraag uitgeschreven. De gemeente Oldambt is één van de gelukkige winnaars en mag de subsidieloketten een jaar gebruiken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button