Algemeen

Speeltuin Kinderboerderij Winschoten start Crowd Funding actie

- advertentie -

Winschoten – De medewerkers van de Kinderboerderij in Winschoten zijn een zogenaamde Crowd Funding actie gestart. Dit doen zij in samen met de Rabobank Zuid Oost Groningen. Doormiddel van deze actie hopen de medewerkers een bedrag op te halen van  van €2500,00 euro. Als dit bedrag wordt gehaald dan zal de Rabobank dit verdubbelen.

- advertentie -

De speeltuin
De speeltuin van de Kinderboerderij aan de Bovenburen in Winschoten is verslechterd en is nodig aan vervanging toe. ‘Op de kinderboerderij hadden wij veel last van vernielingen omdat er achter de speeltuin een stuk terrein braak lag waar jongeren een hangplek hadden gevonden. Dit gedeelte hebben wij opgeruimd en bij de oppervlakte van de speeltuin toegevoegd’ aldus Ton Naber begeleider van de NOVO medewerkers.

Hierdoor is er ruimte vrij gekomen. Om ook aan de groeiende vraag van de bezoekers te kunnen voldoen en omdat alle speeltoestellen zijn  verouderd en deze nu alleen geschikt zijn voor kinderen tot 8 jaar heeft de Kinderboerderij gekozen voor een nieuwe speeltuin.

Speel en klauter elementen
Een speeltuin waar alle basisschoolleerlingen uitgedaagd worden met voldoende speel en klauter elementen. Waar we ook willen inspelen op kinderen met een lichamelijke beperking, er komen verharde paden in de speeltuin en er zullen een aantal speelelementen aangepast worden. De kinderboerderij is laagdrempelig, wij vragen geen entree. Na sluitingstijd kan iedereen gebruik blijven maken van de speeltuin en wat zal het fijn zijn om samen met de directe omgeving, om samen met de buurt op de kinderboerderij een speelplek te kunnen plaatsen die voor voldoende uitdagingen en speelplezier zorgen

‘Wij vragen ook jullie hulp om dit project te realiseren. Zonder jullie hulp lukt ons dit niet. Help ons door middel van een donatie. Wat zal het mooi zijn als u / jullie kunnen zeggen: “he wat leuk aan de nieuwe schommel heb ik een klein stukje mee betaald”. aldus Ton.

Doneren aan de actie? Klik dan hier

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button