AlgemeenIncidenten

Automobiliste raakt met voertuig te water bij oprit A7

- advertentie -

Scheemda – Een automobiliste belandde zaterdagochtend met haar auto in de sloot langs de oprit van de A7 richting Groningen. 

- advertentie -

In de auto zaten een vrouw en haar kind. Zij konden zelfstandig het voertuig verlaten waardoor inzet van de opgeroepen brandweereenheden niet noodzakelijk was. De beide inzittenden zijn nagekeken door ambulance personeel. Hun toestand is niet bekend. Ook de opgeroepen traumahelikopter kon tijdens het aanvliegen omkeren naar Eelde.

Hoe de auto in de sloot terecht is gekomen is niet bekend, dit wordt nog nader onderzocht. Voor de auto moest er een berger aan de pas komen. De oprit is tijdelijk afgesloten geweest voor de hulpverlening.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button